Marius Paraschiv

Teologul Pervers Contraataca;)

 

 

 

 

 

Mare mi-a fost uimirea, sa vad ca patru – cinci oameni, la interval de doar cateva minute, i-au facut un adevarat lobby neprihanitului “parinte”, Ionut Vladescu, cel care deunazi si-o freca pe site-uri porno prin internet cafe-urile constantene si a fost dat afara de la Aerhiepiscopia Tomisului din Constanta.

Povestea pe larg, aici: “Teologul pervers, raspopit de Blogger.” Materialul poate fi gasit si in editia print a cotidianului Jurnalul National. Coperta mai jos

Povestea a continuat, dupa ce s-a mutat la Iasi, unde si-a continuat aventurile online, cunoscand, pe rand, doua Dane, cu una dintre ele s-a si casatorit, insa prostul obicei, agatatul pe net, nu si l-a lasat, desi au un copil. Nu mai stiu care este situatia acum, stiu insa ca in urma cu doi ani proaspata sotie isi dorea enorm sa divorteze, satula de infidelitatile (descoperite) ale acestuia, de certurile si caracterul mizerabil al marelui profesor universitar. Vezi doamne!

Tot curvasariile pe net i-au creat probleme si cu Can Can, acestia l-au “turnat” in flagrant detalii aici: “Raspopit dupa ce a facut sex virtual intr-un internet-cafe, continua sa agate femei pe net! “Sunt pupacios si iubaret!” Uite cum isi insala un fost preot nevasta!

 

Iata, in fotografia de mai jos, stangagiile “unor oameni care il iubesc si admira pe Ionut Vladescu…

 

Lobby Teologul Pervers

NOTA: Numele celor care fac lobby sunt diferite, IP-ul si adresa de email sunt aceleasi pentru fiecare comentariu. Evident, de la Galati, orasul Sfintiei Sale.

galati

 

Frunzarind internetul dupa noi informatii legate de acest personaj, am descoperit ca acelasi “lobby” il face si pe pagina celor de la Can Can

Teolog Pervers _ Can Can

 

 

 

Tot rascolind, am aflat ca inca mai slujeste, pe colo-colo, de exemplu : http://movileni.iasi.mmb.ro/6845-ziua-sf-spiridon-un-hram-de-poveste-o-pregustare-craciunului

Conform site-ului oficial al Arhiepiscopiei Iasilor, la evenimentul de pe 12 dec 2012, “Alături de părintele paroh a slujit şi Pr. Ionuţ Vlădescu de la Parohia “Sf. Maxim Mărturisitorul” – Iaşi, care a ţinut şi un frumos cuvânt de învăţătură.”

 

Foto: http://movileni.iasi.mmb.ro

 

Aveti cumva idee cine este tipul care fuge pe scarile Episcopiei Tomisului, in timp ce Adrian Mogos – Jurnalul National, incerca sa stea de vorba cu el?

Jurnalul coperta mare

 

 

 

UPDATE

Pentru ca “vecinii si fostii studenti” nu i-au facut un lobby satisfacator, “Teologul Pervers” si-a trimis “enoriasii”, cu mult mai agresivi. Evident, aceeasi metoda ridicola; postarea mesajelor multiple folosind aceeasi adresa de IP

20130429-173301.jpg

20130429-173309.jpg

 
2 Comments
  1. Imi fac Mea Culpa pentru atribuirea eronata a acestei calitati unui sarlatan, insa altii au facut-o inaintea mea. La fel si calitatea de preot i-ar fi atribuita eronat, dar ce sa facem daca are, se pare, aceasta calitate legal? Voi cere lamuriri Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, precum si Universitatii din Iasi.

     
  2. Atentiune cand se foloseste expresia “profesor universitar”. De fapt Profesor universitar este un titlu foarte inalt in lumea universitara,in lumea academica. Majoritatea celor care predau la Universitati, sant conferentiari,ceea ce este cu totul altceva.Adevarati Profesori Universitari(si merituosi), sant putini.Imi cer scuze pentru ca mi-am permis sa fac aceasta corectie,observatie,dar personajul articolului nu merita nici pe de parte chiar din greseala un asa titlu.

     
Leave a Reply

Archives

%d bloggers like this: